Voorbeelden van ons werk

We zijn trots op ons werk en dit delen we graag met u. Hieronder een greep uit onze recente cases.

De Hooge Stukken

Bed&Breakfast De Hooge Stukken te Eelde heeft bij ons de vraag neergelegd om een sfeervolle website te ontwikkelen, waarbij een aantal elementen van de website erg belangrijk zijn. De website moet in meerdere talen te lezen zijn, een beschikbaarheidskalender hebben, gebruikervriendelijk beheerd kunnen worden en over de integratie met Facebook en Twitter beschikken.

Recre

Recre is een innovatieve organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van recreatieobjecten. Voor kopers én verkopers van recreatiewoningen is daartoe de overzichtelijke website recre.nl opgezet. 

De site is gemaakt met behulp van het CMS Wordpress en volledig in HTML5 en CSS3 uitgeprogrammeerd, mede daardoor werkt de site ook uitstekend op mobiele apparaten zoals een tablet. Verder voorziet de website in uitgebreide zoekmogelijkheden, interactieve sliders en social media integratie.

Mollema pensioenen

De website voor Mollema Pensioenen is door Radus ontwikkeld in samenwerking met marketing & adviesbureau Subway.

De site is gemaakt met behulp van het CMS Wordpress en volledig in HTML5 uitgeprogrammeerd. Social media is toegepast in de vorm van een live Twitter feed en in de backend van de website heeft de klant tevens de beschikking over een nieuwsbriefsysteem.

Pagina's