Bed&Breakfast De Hooge Stukken te Eelde heeft ons gevraagd om een sfeervolle website te ontwikkelen zodat de bezoeker een beeld krijgt van de beschikbare accommodaties, faciliteiten en niet te vergeten: de eigenaren en tevens verzorgers van De Hooge Stukken.
De website biedt naast algemene informatie veel interactie, wat de bezoeker uitdaagt om contact op te nemen of zelfs direct een accommodatie te boeken.

Ook de Facebook- en Twitterpagina is geheel in de huisstijl van De Hooge Stukken opgeleverd.

+ Bekijk website

Meer talen

Met behulp van een extra module is het mogelijk om de totale website in meerdere talen te presenteren. Dit geldt niet alleen voor de algemene tekst van de website, maar ook het contactformulier, het menu, de afbeeldingen, etc. De structuur van de website is per taal verschillend in te stellen, zodat bijvoorbeeld specifiek Engelse aanbiedingen niet voorkomen onder de Duitstalige website.

Beschikbaarheidskalender

De beschikbaarheidskalender Avvie maakt volwaardig onderdeel uit van de website. Alle accommodaties van De Hooge Stukken beschikken over een eigen kalender, zodat de bezoeker direct inzage heeft in de actuele beschikbaarheid van de accommodatie en direct kan overgaan tot het daadwerkelijk reserveren. Ook ver vooruit boeken behoort tot de mogelijkheden van deze kalender.

Zoekmachines

Door gebruik te maken van goede technieken, de juiste programmatuur en ons goede advies, is de website optimaal ingericht en kan goed gevonden worden op de bekende zoekmachines. De website is niet alleen een visitekaartje, het is een marketingcampagne waarmee goede resultaten geboekt kunnen worden. Hiermee is de investering van de website snel terugverdiend.