Realisatie Alders.nl

Alders Makelaars was op zoek naar een partij die snel en een kwalitatief hoogstaande makelaarssite op kon leveren.
Al snel bleek Radus en Makelaardij Alders een goede match. Dankzij een professioneel design en een maatwerk CMS staat er nu een eigentijdse website. Door mee te denken met de klant zijn er moderne toepassingen bijgekomen zoals een catchy woning slider en een woningwall. De objecten worden via een XML koppeling met Realworks automatisch 1 maal per dag uit een extern
systeem overgehaald en geplaatst op de website.

+ Bekijk website

Woning Wall

Met behulp van de Cooliris media plugin hebben we op de website een fotooverzicht gecreƫerd van alle op de site aanwezige objecten. De bezoeker ziet een floating fotooverzicht waarbij er direct op een van de foto's kan worden geklikt om de woning nader te bekijken.

Data integratie

Voor de website is een XML datakoppeling ontwikkeld die dagelijks het aanbod overhaalt vanaf Realworks. Alders Makelaars hoeft op deze manier slechts op 1 plek het aanbod te onderhouden, terwijl dit zowel op de eigen website als op de Funda.nl website wordt gepresenteerd.

Maatwerk CMS

Alders Makelaars wilde zelf in staat zijn de content van de website te onderhouden. Vanwege de specifieke eisen en wensen van Alders Makelaars is er voor deze website niet gekozen voor een implementatie van een open-source CMS pakket, maar voor een maatwerk CMS.