Realisatie Mollema-pensioenconsultancy.nl

De website is op verzoek van Mollema Pensioenen door Radus ontwikkeld in samenwerking met marketing & adviesbureau Subway.

De site is gemaakt met behulp van het CMS Wordpress en volledig in HTML5 uitgeprogrammeerd. Social media is toegepast in de vorm van een live Twitter feed en in de backend van de website heeft de klant tevens de beschikking over een nieuwsbriefsysteem.

+ Bekijk website

Social media integratie

Op de mainpage van de website is een tweetbox geplaatst. Door middel van deze tweetbox blijft de bezoeker op de hoogte van allerlei activiteiten, producten en ander nieuws rondom Mollema Pensioen Consultancy. 

HTML 5

HTML 5 is hier ingezet ten behoeve van zoekmachine optimalisatie. In HTML 5 kan de content van een website door de ontwikkelaar worden gelabeled, waardoor zoekmachines goed zien wat de belangrijkste content is op de webpagina. De website wordt hierdoor beter geindexeerd en sneller gevonden wanneer een gebruiker naar bepaalde informatie op zoek is.

Nieuwsbriefsysteem

Via de mainpage van de website kunnen bezoekers zich direct aanmelden van de nieuwsbrief van Mollema Pensioen Consultancy. Via het adminstratiepaneel achter de website kan de inhoud en configuratie van de nieuwsbrief volledig door Mollema Pensioen Consultancy worden beheerd.