Realisatie Recre.nl

Deze website is het resultaat van een samenwerking tussen Wildeweg Ontwerp en Radus. Dankzij een professioneel design en het gebruik van Wordpress staat er nu een volledig nieuwe website met eigentijdse functionaliteiten. Daarnaast is de site volledig in HTML5 ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

+ Bekijk website

Woningen op de kaart

Dankzij een koppeling met Google Maps worden de woningen nauwkeurig op de kaart getoond. Streetview is ook mogelijk. Door een simpele klik kan men meteen doornavigeren naar een woning detail pagina.
De meeste in het oog springende integratievorm is de optie 'zoek op de kaart': Met behulp van een grote kaart en een set filters kan er eenvoudig worden gezocht.

Social media integratie

Door middel van een tweetbox blijft de bezoeker op de hoogte van allerlei activiteiten en nieuws rondom Recre. Facebook wordt ingezet middels de 'Like' button. Het is zowel mogelijk om de Recre page te liken als wel een individuele woning of een nieuwsbericht wat zal zorgen voor meer naamsbekendheid, bezoekersaantallen en interactie met je eindgebruikers.

HTML 5

Voor zowel mens als machine heeft HTML 5 voordelen. Met mens bedoelen wij onszelf: de ontwikkelaar. Door een betere semantische opmaak is 'code' beter en cleaner. Voor machines, met name zoekmachines, is de html beter te indexeren wat de zoekresultaten in de meeste gevallen positief zal beïnvloeden. Voor Recre is de site dan ook geheel gebouwd in HTML 5.