Webdesign

Voor een professionele website zijn twee dingen belangrijk: design en functionaliteit. De sfeer van uw website geeft aan waar u voor staat. Bovendien moet de website functioneel zijn. Bezoekers vinden dan gemakkelijk hun weg en kunnen de gewenste informatie snel benaderen.

+ Lees meer

CMS oplossingen

Met onze Content Management Systemen kunt u, zonder veel technische kennis, eenvoudig uw website bijwerken. We bieden verschillende bekende CMS oplossingen die ingebouwd kunnen worden in nieuwe en bestaande websites.

+ Lees meer

Webhosting

Voor een stabiele en goed presterende website raden wij onze webhosting oplossing aan. Kies voor ons standaard pakket of een hosting-op-maat oplossing, specifiek afgestemd op uw wensen.

+ Lees meer

Data integratie

Met behulp van data-integratie kunnen gegevens vanuit verschillende bronnen worden geïntegreerd binnen uw website. U kunt hierbij denken aan het tonen van recente twitter-berichten, het laatste nieuws van bronnen als ANP of Novum of een koppeling met websites als Funda.nl.

+ Lees meer

Website beheer

Het succes van uw website hangt voor een groot deel af van de mate waarop beheer wordt toegepast. Door goed beheer blijft uw website actueel, veilig, snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Laat Radus het beheer van uw website verzorgen.

+ Lees meer