CMS Oplossingen

Heeft u behoefte aan een website, waarvan u de inhoud regelmatig eenvoudig en snel kunt wijzigen? Dan kunt u kiezen voor het gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Daarmee kunt u moeiteloos zelf de inhoud van internetpagina’s aanpassen, zodat deze actueel en interessant blijven voor bezoekers. Radus biedt verschillende CMS oplossingen aan waarbij gebruiksvriendelijkheid altijd voorop staat.

Voordelen CMS

  • U bespaart kosten omdat u de inhoud van de website zelf kunt aanpassen.
  • De inhoud van de website is snel en accuraat bij te werken.
  • U heeft geen speciale software nodig, een internetbrowser is voldoende.
  • Overal ter wereld kunt u uw website bijwerken.
  • Uw website is uit te breiden met diverse modules, zoals: een webshop, social media integratie, nieuwsbrieven, multimedia koppelingen, etc. 

CMS oplossingen

Radus biedt verschillende systemen aan waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt aanpassen. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie van Drupal en Wordpress, de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke CMS oplossingen. Daarnaast beschikt Radus over een eigen CMS oplossing. Wij kunnen u adviseren over de keuze van de voor u meest geschikte CMS oplossing.

Beheer

Het succes van uw website hangt voor een groot deel af van de mate waarop beheer wordt toegepast. Door goed beheer blijft uw website actueel, veilig, snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Laat Radus het beheer van uw website verzorgen. Lees hier meer over website beheer.