Webdesign

Voor een professionele website zijn twee dingen belangrijk: design en functionaliteit. De sfeer van uw website geeft aan waar u voor staat. Bovendien moet de website functioneel zijn. Bezoekers vinden dan gemakkelijk hun weg en kunnen de gewenste informatie snel benaderen. Omdat het ontwikkelen van een website altijd maatwerk is, nemen we graag met u de mogelijkheden door in een persoonlijk gesprek. We zoeken samen met u de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Uw site op meerdere apparaten

Tegenwoordig worden websites vaak op verschilllende apparaten bekeken. Websitebezoekers maken naast de PC ook gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Wij maken onze websites daarom altijd geschikt voor meerdere apparaten.

Wilt u zich specifiek richten op gebruikers van smartphones en tablets? Dan kunnen we tevens een app of een mobiele versie van uw website ontwikkelen.

Vindbaarheid in zoekmachines

Een belangrijk aspect van websites is het aantrekken van bezoekers. Vooral nieuwe bezoekers zullen hun weg naar uw website moeten vinden via een zoekmachine. Het is dan ook raadzaam aandacht te schenken aan de vindbaarheid van uw website. Wij helpen u flink op weg bij het ontwikkelen van een website door altijd de laatste technieken en richtlijnen op het gebied van zoekmachine optimalisatie te hanteren. Behaal nog betere resultaten door regelmatig statistieken te analyseren en concurrenten in de gaten te houden. Lees hier hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

Uw website zelf onderhouden

Na het ontwikkelen van uw website is het belangrijk dat uw website actueel blijft. Dit kunt u zelf verzorgen door gebruik te maken van een Content Management Systeem. Lees hier meer over onze CMS oplossingen.