Website beheer

Het succes van uw website hangt voor een groot deel af van de mate waarop beheer wordt toegepast. Door goed beheer blijft uw website actueel, veilig, snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Radus kan beheer voor u uit handen nemen.

Periodieke optimalisatie voor zoekmachines

Een belangrijk aspect van websites is het aantrekken van bezoekers. Vooral nieuwe bezoekers zullen hun weg naar uw website moeten vinden via een zoekmachine. Het is dan ook raadzaam aandacht te blijven schenken aan de vindbaarheid van uw website. Bij het ontwikkelen van een website gebruiken wij de laatste technieken en richtlijnen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Ook worden er betere resultaten behaald door regelmatig statistieken te analyseren en concurrenten in de gaten te houden.

Content beheer

Laat Radus uw teksten, afbeeldingen en video's periodiek aanpassen. Veranderende inhoud van uw website trekt bezoekers aan. Niet alleen uw bestaande bezoekers nemen opnieuw een kijkje op uw website, ook Google merkt de verandering in content van uw website op.

Technisch beheer

Veel klanten beschikken over een CMS pakket zoals Drupal of Wordpress. Wij kunnen het technisch beheer voor u uit handen nemen, zodat u altijd beschikt over een veilige, betrouwbare en goed functionerende website. Wij voeren periodieke controles uit en voorzien uw CMS pakket, indien nodig, van de laatste versie.

Beheer strippenkaart

Bovengenoemde zijn voorbeelden van onze beheerwerkzaamheden. Ervaring leert dat iedere klant weer andere wensen heeft. Sommige beheerwerkzaamheden zijn incidenteel, anderen zijn terugkerend en dienen op vaste tijden uitgevoerd te worden. Laten we daar gezamenlijk afspraken over maken. Door gebruik te maken van een beheer strippenkaart, waarbij uren op voorhand (tegen een voordeliger tarief) ingekocht worden, heeft u de afgesproken beheerwerkzaamheden flexibel ingekocht. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen en mogelijkheden.